V gastro segmente sme vyrástli postupne. Naše začiatky viedli od založenia úspešnej školy varenia, cez cateringové služby až po vybudovanie stabilnej siete ázijských reštaurácií novej generácie v Bratislave a Košiciach - pozrit chefgroup.sk.
So zákazníkmi pracujeme dlhoročne. Dokážeme vytipovať rôzne potreby, máme skrátka nos na to, čo chcú. Vieme nájsť tých správnych výrobcov alebo dodávateľov, vyjednávať s nimi vzájomnú spoluprácu, otestovať produkty, vybrať tie najlepšie a dostať ich až k vám.
Než zaradíme akýkoľvek nový produkt do nášho portfólia, najprv ho starostlivo skúšame v našich kuchyniach. Varí s nimi tím osvedčených ázijských kuchárov, ktorí majú vzdelanie v odbore a mnohoročnú prax. Posúďte sami, veď denne uvaria cez 2.500 obedov. Zhodnotia kvalitu našich noviniek a dajú nám kvalifikované odporúčania. K našim zákazníkom sa tak dostanú iba najkvalitnejšie, hodnotné a osvedčené produkty, ktoré naozaj stoja za to.
Teraz sa preto venujeme distribúcii originálnych exotických surovín prvotriednej kvality, prinášame ich na európsky trh spolu s ďalšími vybranými produktmi svetovej gastronómie.